,

Hopeiset meritähti korvakorut

24,99

30 päivää korotonta maksuaikaa.

925 Sterling hopeiset meritähti korvakorut, koristeltu värikkäillä CZ-simuloiduilla timanteilla. CZ Simuloidut timanttivärit voivat vaihdella. Hinta sisältää alv.24%.

Saatavuus: 2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 701-24780 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Yön Polte lauloi ” tyttö se oot sä mun meritähtenä”.

Meritähti korvakorut, 925 Sterling hopeaa, koristeltu värikkäillä CZ-simuloiduilla timanteilla. Korvakorut ovat pinnoitettu rhodiumilla, joka antaa erinomaisen kestävän suojan hapettumista vastaan ja näin ollen pinta pysyy kirkkaana pitkään.

Tiedot:

  • Leveys: 12,5mm
  • Korkeus: 13mm
  • Valmistusmateriaali: 925 Sterling hopea
  • Pinnoitus: Rhodium
  • Perinteinen perhoslukko

Mukana tukeva korurasia, joka on päällystetty mustalla voimakartongilla ja sen sisällä on musta vaahtopehmuste. Laadukkaalla ja tukevalla rasialla varmistamme, että koru saapuu perille asti turvallisesti ja hyvässä kunnossa.

Lähetämme tilauksesi heti seuraavana arkipäivänä.

Katso myös valloittava kukkakorvakorut.

CZ simuloitu timantti.

CZ = Cubic Zirconia simuloi timantin ulkonäköä, mutta kyseessä ei ole jalokivi vaan keinotekoisesti tuotettu jäljitelmä. Cubic Zirconia ei sisällä hiiltä tai mineraaleja kuten timantit. Paljaalla silmällä katsottuna kuitenkin näyttää aidolta timantilta, ja Cubic Zirconiassa käytetäänkin samoja leikkauksia kuin aidoissa timanteissa.

Turvalliset kaupat.

Voit turvallisesti tehdä ostoksesi meiltä, sillä sinulla on 30 päivän veloitukseton vaihto ja palautusoikeus tuotteillemme. Klarnalla voit ostaa nyt ja maksaa ostoksesi vasta silloin, kun tilauksesi on saapunut kotiin ja olet tehnyt lopullisen ostopäätöksesi. Shoppailua niin kuin sen kuuluu olla. Sujuvaa ja turvallista!

KAIKKI KORVAKORUT

Shopping Cart