,

Hopeiset ruutu timanttikorvakorut

19,99

30 päivää korotonta maksuaikaa.

Hopeinen ruutu yhdeksällä CZ-timantilla. Tyylikäs valinta arkeen ja juhlaan. Materiaali 925 sterling hopeaa. CZ-timantit ovat eettinen valinta koruihin.

Saatavuus: 20 varastossa

Hopeiset ruutu timanttikorvakorut tuovat tyyliä arkeen! Varma valinta smart casual tyyliin, tarjoamalla ripauksen säihkettä ja luksusta. Eikä nämä korvakorut häpeä juhlavassa tilaisuudessakaan.

Tiedot:

  • Koko: 7mm x 7mm
  • Valmistusmateriaali: 925 sterling hopea
  • 9kpl cz-timanttia

Mukana tukeva korurasia, joka on päällystetty mustalla voimakartongilla ja sen sisällä on musta vaahtopehmuste. Laadukkaalla ja tukevalla rasialla varmistamme, että koru saapuu perille asti turvallisesti ja hyvässä kunnossa.

CZ simuloitu timantti.

CZ = Cubic Zirconia simuloi timantin ulkonäköä, mutta kyseessä ei ole jalokivi vaan keinotekoisesti tuotettu jäljitelmä ja eettinen valinta. Cubic Zirconia ei sisällä hiiltä tai mineraaleja kuten timantit. Paljaalla silmällä katsottuna kuitenkin näyttää aidolta timantilta, ja Cubic Zirconiassa käytetäänkin samoja leikkauksia kuin aidoissa timanteissa.

Turvalliset kaupat.

Voit turvallisesti tehdä ostoksesi meiltä, sillä sinulla on 30 päivän veloitukseton vaihto ja palautusoikeus tuotteillemme. Klarnalla voit ostaa nyt ja maksaa ostoksesi vasta silloin, kun tilauksesi on saapunut kotiin ja olet tehnyt lopullisen ostopäätöksesi. Shoppailua niin kuin sen kuuluu olla. Sujuvaa ja turvallista!

Lähetämme tilauksesi heti seuraavana arkipäivänä.

Kaikki korvakorumme tästä.

Hopeiset ruutu timanttikorvakorut tuovat tyyliä arkeen!

Shopping Cart