,

Hopeiset Elämänpuu korvakorut

24,99

30 päivää korotonta maksuaikaa.

925 Sterling hopeiset Elämänpuu korvakorut, koristeltu värikkäillä CZ-simuloiduilla timanteilla. CZ Simuloidut timanttivärit voivat vaihdella. Hinta sisältää alv.24%.

Saatavuus: 2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 701-22692 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Hopeiset Elämänpuu korvakorut, 925 Sterling hopeaa, koristeltu värikkäillä CZ-simuloiduilla timanteilla. Korvakorut ovat pinnoitettu rhodiumilla, joka antaa erinomaisen kestävän suojan hapettumista vastaan ja näin ollen pinta pysyy kirkkaana pitkään.

Tiedot:

  • Halkaisija: 12mm
  • Valmistusmateriaali: 925 Sterling hopea
  • Pinnoitus: Rhodium

Mukana tukeva korurasia, joka on päällystetty mustalla voimakartongilla ja sen sisällä on musta vaahtopehmuste. Laadukkaalla ja tukevalla rasialla varmistamme, että koru saapuu perille asti turvallisesti ja hyvässä kunnossa.

Lähetämme tilauksesi heti seuraavana arkipäivänä.

Katso myös elämänpuu riipus, joka sopii kauniisti näiden korvakorujen kanssa. Vaihtoehtoisesti toisenlainen malli elämänpuu korvakoruista.

CZ simuloitu timantti.

CZ = Cubic Zirconia simuloi timantin ulkonäköä, mutta kyseessä ei ole jalokivi vaan keinotekoisesti tuotettu jäljitelmä. Cubic Zirconia ei sisällä hiiltä tai mineraaleja kuten timantit. Paljaalla silmällä katsottuna kuitenkin näyttää aidolta timantilta, ja Cubic Zirconiassa käytetäänkin samoja leikkauksia kuin aidoissa timanteissa.

Turvalliset kaupat.

Voit turvallisesti tehdä ostoksesi meiltä, sillä sinulla on 30 päivän veloitukseton vaihto ja palautusoikeus tuotteillemme. Klarnalla voit ostaa nyt ja maksaa ostoksesi vasta silloin, kun tilauksesi on saapunut kotiin ja olet tehnyt lopullisen ostopäätöksesi. Shoppailua niin kuin sen kuuluu olla. Sujuvaa ja turvallista!

KAIKKI KORVAKORUT

Shopping Cart